søndag 24. februar 2008

3 fine blogger (ferdige innlegget)

"Ja, vi elsker..", er en veldig fin og ryddig blogg. Bloggen er skrevet av en svenske som for ett år siden flyttet til Norge. Han beskriver hvordan han opplever Norge som en nasjon, og han er veldig glad i å sammenlikne og finne forskjeller mellom våre to nasjoner. Han har mange bilder å korte paragrafer som gjør bloggen hans mer leservennlig. Likevel kan det bli ganske kjedelig lesning, siden bloggen er skrevet på svensk, og har ganske uinteressant innhold.




Petter Solberg sin blogg, er en blogg som passer de fleste; lite tekst og mange bilder. Morsom lesning er det også. Mest pågrunn av hans mange skrivefeil, men innholdet er likevel innterresant. Det at han er en norsk kjendis hjelper nok en del på lysten til å lese bloggen også.
Bloggen er ryddig, og det er lett å finne seg fram til innlegg. Det er nemlig et arkiv til vestre på siden som er veldig praktisk hvis du leter etter bestemte innlegg og bilder. Lange innlegg har han valgt å skjule, og viser kun litt av innholdet. Hvis du fremdeles ønsker å lese hele innlegget kan du trykke på knappen "Les hele".




På Hjortefot, er en blogg som er kun for de mest interesserte. Forfatteren skriver om sine egne opplevelser i villmarken. Med mange fine bilder og lange, fyldige innlegg, er bloggen veldig leservennlig. Jeg gjentar der i mot at det er lite interessant for folk som ikke er glad i naturen. Strukturen minner mye om Petter Solberg sin blogg; arkiv til venstre på siden og "les hele" funksjon. Det som jeg ser på som spesielt med denne bloggen er hans utrolige bilder, og jeg oppfordrer de fleste til å ta en titt på disse.

Ingen kommentarer: