fredag 25. april 2008

Kolbein Falkeid

Jeg var på gruppe med Kristine, og Jan Kristian. Vi hadde fått som oppgave å ha en kort presentasjon om Kolbein Falkeid og hans bidrag til lyrikken.

Vi startet med å finne så mye informasjon som overhodet mulig om hans diktning. Dessverre for oss var det ikke altfor mye informasjon som lå på nettet. Likevel er jeg fornøyd med hvordan vi har tolket de forskjellige diktene, Jeg finner nok frem og øyeblikk i april. Vi bestemte oss for å tolke disse helt selv, uten noen form for hjelp. Det var gøy.

Vi presenterte for det meste hans bidrag i lyrikken, og fokuserte ikke så mye på hans barndom osv. Det virket ubetydlig å ta med det ettersom det skulle være en svært kort presentasjon. Vi skulle også kunne alt utenatt, uten noe manus eller liknende. Vi var så uheldige, og fikk ikke presentert første dagen. Dette medførte til at mye av stoffet var glemt til neste fagdag hvor vi skulle presentere. Likevel, var det artig å jobbe med dette. Det var en ny måte å få kjennskap til norske lyrikkere.

1 kommentar:

LK sa...

Kort tid og uheldig med når dere skulle presentere, men dere hadde likevel fått mye ut av diktene. Fint å se at dere klarte å få til dette uten hjelp.